onsdag 21. april 2010

Kul sminkekoffert

Stapper du alltid sminken din rett i kofferten? Det kan lønne seg å investere i en bra sminkekoffert hvis du skal ha med deg dyr sminke på ferieturene til varmere strøk.



Topas Beauty Bag i aluminium er lett, sterk og beskytter mot høy fuktighet og påvirkes ikke av sterke temperaturendringer. Har du lang flyreise foran deg kan du ta med sminkekofferten inn p åflyte og utstyre den med tannbørste og tannkrem, rensemidler til ansiktet og fuktighetskrem. Det er deilig å føle seg litt fresh når man går av flyet etter en lengre flytur.
Et godt tips er uansett å pakke sminken din inn i mindre plastposer med glidelukning (type fryseposer) når du reiser, det beskytter mot fuktighet og holder den hygienisk.

tirsdag 20. april 2010

Testet på filmstjerner

Jeg prøver alltid å unngå produkter som testes på dyr, men har absolutt ingenting imot produkter som er testet ut på supermodeller og filmstjerner!

Jeg har prøvd mange forskjellige merker av hårprodukter som shampoo, balsam, hårkur og stylingprodukter på håret mitt. De økologiske produktene blir bedre og bedre i konsistens og yteevne, og man (iallfall jeg) får litt bedre samvittighet av å forsøke å holde meg til en grønn tråd i hverdagen. Det neste blir å bytte ut alle vaskemidlene mine til klær og hus med økologiske varianter. Problemet har lenge vært at de økologiske vaskemidlene har vært både dyre og vanskelige å oppdrive her i landet, bortsett fra den gode gammeldagse grønnsåpen da.

Kjendis-hårstylist Tara Smith har laget sin egne organiske og vegetabilske serie med hårprodukter og prøvd dem ut på sine kunder som inkluderer Demi Moore, Lindsay Lohan og Marisa Tomei.



Tara Smiths nye serie med shampoer, balsam og stylingprodukter lanseres under sloganen:
Tested on Film Stars Not on Animals.

Tara Smiths hjemmeside