fredag 11. mars 2011

Pasjon for ruter/Passion for plaids 1

Ruter har vært en stor trend en god stund og mer blir det! Flere designere viste ruter i kolleksjonene sine for denne våren og sommeren, og klesbutikkene bugner av skjorter, bluser, kjoler og andre plagg i forskjellige rutemønstre.
Daisy & Poppy tar for seg litt forskjellig type ruter for denne sesongen.

1. Tømmerhogger-ruter
Først populær som trend etter David Lynchs tv-serie Twin Peaks, som gikk på tv i 1990-1991. Det var før grunge-moten der Seattle-rockerne kledde seg i rutete flanellsskjorter tidligere mest sett på tømmerhoggere og trailersjåfører, og gjorde det til en stor trend.

Inspirasjon nå: Bella fra Twilight-filmene trives godt i tømmerhogger-ruter.






Kle deg som Bella:





Kristen Stewart ser ut til å like ruter privat også./Kristen Stwewart seems to like plaids private as well.

Brud i vår?

Skal du stå brud i vår? Da bør du ta en titt på de vakre brudekjolene fra de norske motedesignerne på Sadoni Couture som holder til sentralt i hovedstaden.



Drømmekjoler fra Sadoni Couture!






Kolleksjonen er den femte brudekolleksjon Sadoni presenterer. Kolleksjonen består av 15 nye modeller samt en del klassikere som er tilgjengelig gjennom flere sesonger. Kjolene kjennetegnes av sin couture struktur som bidrar til å gi designen en figurnær og behagelig fasong til tross for at det brukes metervis av flytende lett silkechiffon. Kolleksjonene har markerte liv, volumrike lette skjørt og er dekorert med draperte detaljer og lette romantiske blonder.



Her finner du brudekjolene:
Sadoni Couture
Uranienborgveien 7a
0351 Oslo


Tlf: +47 22 46 41 54
Mob: +47 99 60 36 29


E-mail:  sadoni@sadoni-couture.com