tirsdag 28. april 2009

Snuppete 50-talls inspirasjon

Jeg ble kjempeglad da jeg så denne trenden for sommeren. Snuppete sving-skjørt og kjoler a la 50-tallet, som lar deg ha formene dine ifred:-) I utskrådde skjørt kan jeg spise så mye sjokolade jeg vil:-)



Skjørt i 50-talls stil fra H&M. www.hm.com


50-talls moten hadde et stort comeback på 80-tallet, og sommerens 50-talls look er egentlig 80-tallets versjon av 50-talls moten på nytt.

Korte snuppete kjolene med ettersittende liv og struttende skjørt er søte til brune legger og perfekte til sommerfesten. Forskjellen på kjolene og skjørtene fra 50-tallet til 80-tallet, var lengden, og stoffene. På 50-tallet var kjoler og skjørt dydige og knelange eller lengre. På 80-tallet var de korte fra midt på låret til rett over kneet, og det er denne lengde som gjelder nå.
De glamorøse 50-talls kjolene er også trendy, og aller helst i den korte, sexy 80-talls varianten.




Jeg synes disse kjolene er kjempefine til pumps, som var noe av det hotteste du kunne ha på beina på 80-tallet! Til denne kjolefasongen er det også fint å pynte seg med smykker som kjeder og armringer.

Sexy og romantisk på en gang: Kjole med mønster av store roser. Fra H&M. http://www.hm.com/



Jeg liker å rocke opp den søte looken, med foreksempel et par kule pumps i knall farge. Pumps fra Rocket Dog hos http://www.brandos.no/


Noen ganger får jeg lyst til å kle meg superfeminint og da er denne pumpsen på ønskelisten. Den er fin til både til skjørt, kjoler og jeans. Høye pumps med blomstermønster og blomst foran fra Kenzo, den fås kjøpt på favorittnettbutikken min på sko: http://www.brandos.no/.


mandag 27. april 2009

Jennifer Anistons stil

Digger du også Jennifer?


Jennifer i sort Burberry-dress på premieren av "He's just not that into you" i Los Angeles.


Jennifer vant alle motehjerter da hun i et intervju innrømmet at hun i mange år trodde at Haute Couture var en designer, og at han (Haute Couture) måtte jobbe noe fryktelig hardt ettersom navnet hans var på så mange plagg...


Haute Couture er en fransk betegnelse på det ypperste formen for sømkunst. En Haute Couture-kjole fra en designer som feks Chanel, er skreddersydd i kostbare stoffer og kan ha dekor av ekte perle og eldelstener. Haute Couture-plagg er ekstremt dyre og koster ofte flere hundre tusen kroner.


Jennifer var ingen nykommer som skuespiller, men Friends-tv-serien gjorde henne verdensberømt over natta. Fansen elsket hårfrisyren hennes, som ble en av de mest populære noensinne. Klesstilen, som var funky, men klassisk, ble neste like mye kopiert som hårfrisyren.


Personlig har Jennifer en chic stil basert på klassiske plagg som jeans, khakibukser, t-skjorter og trenchcoats. Til de store premierene og festene går hun antrekk og kjoler fra designere som Burberry. Haute Couture-kjoler står også på Jennifers festantrekk-liste.






En vårfin Jennifer Aniston i sort trenchcoat fra Burberry, miniskjørt og sorte støvler.

Jennifer er aldri upassende eller vulgært kledd. Stilen er klassisk og chic.



Hold det enkelt som Jennifer, og unngå for mye accessoirer : Elegant i lang kjole fra Burberry på premieren av Marley and me. http://www.burberry.com/