mandag 27. april 2009

Jennifer Anistons stil

Digger du også Jennifer?


Jennifer i sort Burberry-dress på premieren av "He's just not that into you" i Los Angeles.


Jennifer vant alle motehjerter da hun i et intervju innrømmet at hun i mange år trodde at Haute Couture var en designer, og at han (Haute Couture) måtte jobbe noe fryktelig hardt ettersom navnet hans var på så mange plagg...


Haute Couture er en fransk betegnelse på det ypperste formen for sømkunst. En Haute Couture-kjole fra en designer som feks Chanel, er skreddersydd i kostbare stoffer og kan ha dekor av ekte perle og eldelstener. Haute Couture-plagg er ekstremt dyre og koster ofte flere hundre tusen kroner.


Jennifer var ingen nykommer som skuespiller, men Friends-tv-serien gjorde henne verdensberømt over natta. Fansen elsket hårfrisyren hennes, som ble en av de mest populære noensinne. Klesstilen, som var funky, men klassisk, ble neste like mye kopiert som hårfrisyren.


Personlig har Jennifer en chic stil basert på klassiske plagg som jeans, khakibukser, t-skjorter og trenchcoats. Til de store premierene og festene går hun antrekk og kjoler fra designere som Burberry. Haute Couture-kjoler står også på Jennifers festantrekk-liste.






En vårfin Jennifer Aniston i sort trenchcoat fra Burberry, miniskjørt og sorte støvler.

Jennifer er aldri upassende eller vulgært kledd. Stilen er klassisk og chic.



Hold det enkelt som Jennifer, og unngå for mye accessoirer : Elegant i lang kjole fra Burberry på premieren av Marley and me. http://www.burberry.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar