fredag 16. juli 2010

Fashion fra the Material Girl & Mom

Har du lyst til å kle deg som Lourdes?  Madonnas 13 år gamle datter Lourdes er meddesigner og inspirasjon for Material girl-kleskolleksjonen, beregnet på tenåringsjenter. Madonna er hjernen bak og har en avtale med  Iconix - merket bak blant annet Badgley Mischka, Roca Wear og Candie's om å skape en "fast-fashion-kolleksjon" som lanseres eksklusivt på Macy's i august.



Prisen på klærne ligger på priser fra £12 til £40, og vil selvfølgelig få matchende tilbehør som vesker, sko og smykker. Lourdes omtales ofte som en Fashionista-in-making, dvs en blivende Fashionista, og ifølge Jeff Genette, Macy's varedirektør har "Lourdes har en utrolig stilsans og hennes syn på mote har definitivt vært en inspirasjon for kolleksjonen".



Og dette er bare starten på eventyret fra den originale Material Girl'ien i moteverden, så følge med alle Madonna-fans. Avtalen kalt MG Icon innebærer også lansering av parfyme og makeupkolleksjon i 2011.

torsdag 15. juli 2010

Nytt fra Gossip Girl

Gossip Girl-stjernen Blake Lively ser litt betuttet ut i regnet på opptak til tv-serien i New York i går. Her får du en liten sniktitt på høstens antrekk (lange vester er fremdeles kult) og på vesken Neely Tote fra Mulberrys Autumn Winter 2010-kolleksjon i fargen Nude Spongy Patent.





Er den ikke lekker i den perfekte nude-nyansen?

Photo courtesy of www.mulberry.com